Algemene hinder door vakbondsactie De Lijn

    21 september 2024

    REGIO – Het gemeenschappelijk vakbondsfront organiseert maandag 23 september een algemene staking bij De Lijn. Daardoor zullen minder bus- en tramritten gereden worden die dag.

    De vakbonden organiseren deze actie uit ongerustheid over de werkplanning in 2025. De directie en de vertegenwoordigers van het gemeenschappelijke vakbondsfront hebben tot 19 september rond de tafel gezeten en blijven in een constructief overleg. De directie betreurt, dat het school-woon-werkverkeer ernstig zal worden verstoord.

    Dienstregeling

    De Lijn werkt een alternatieve dienstverlening uit. Deze zal beschikbaar zijn vanaf zaterdag 21 september in de loop van de namiddag op de website van De Lijn. De alternatieve dienstverlening vind je ook via de routeplanner, haltepagina of lijnpagina.

    Om een reisweg uit te stippelen, geven reizigers 23 september in als datum; zo zien ze welke ritten rijden. Ritten, die niet gereden worden, verschijnen niet in de routeplanner. Er kunnen wel minieme verschillen zijn tussen de communicatie vooraf en de realiteit op de dag van de actie of staking.

    De Lijn verontschuldigt zich voor de hinder en het ongemak als gevolg van deze vakbondsactie.

    Info: De Lijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons