The Juicy Group levert gezonde sapjes en smoothies aan huis

    08 april 2020

    ERPE-MERE/NINOVE – Voortaan kun je ook in Ninove vers sap en smoothies bestellen. The Juicy Group levert die dan 1 dag per week aan huis.

    Met meer dan 25 jaar ervaring is The Juicy Group de leider op de Belgische markt in het produceren van ultra vers fruit- en groentesap, smoothies en fruitsalades. De klanten zijn distributeurs, hotelketens en kleinhandel.

    “We leveren reeds geproduceerde verse sappen omwille van de corona-crisis uitzonderlijk ook particulier aan”, aldus Barbara Minoodt. “Als lokale Belgische producent trachten we op deze manier ons hoofd boven water te houden en willen wij voedselverspilling tegengaan.”

    Als bedanking voor de inspanningen van het verplegend personeel bezorgden ze al gratis sapjes en smoothies aan het ASZ Aalst/Geraardsbergen/Wetteren, in de buurt van de vestiging in Erpe-Mere, en aan het rusthuis Ville de Binche, in de buurt van de vestiging in Binche.

    “Indien ook in Ninove een zorgbedrijf of organisatie in nood in het oog springt, die een dergelijke donatie heel erg zou kunnen gebruiken, dan bekijk ik ook daar de mogelijkheden.”

    The Juicy Group kan voortaan ook in Ninove elke week 1 dag vers sap en smoothies aan huis leveren voor een minimumbestelling van € 40.

    Info: The Juicy Group – FB The Juicy Group.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons