Stad zoekt geëngageerde 50-plussers voor ‘DUO for a JOB’

    28 oktober 2021

    NINOVE – De vzw ‘DUO for a JOB’ helpt jongeren met een migratieachtergrond in hun zoektocht naar werk. Dat gebeurt samen met een mentor.

    De stad ondersteunt dit project en zoekt mee naar 50-plussers met werkervaring. Zij zouden gedurende 6 maand 2 tot 3 uur per week hun werkervaring kunnen delen en overdragen. De doelgroep zijn jonge mensen tussen 18 en 33 jaar met een migratieachtergrond.

    Bijna drie op de vier jongeren vindt werk, een opleiding of een stage, binnen de twaalf maand na de start van hun begeleiding.  Negen op de tien mentoren vormden opnieuw een duo na de eerste ervaring.

    Info: geïnteresseerde mentoren kunnen contact opnemen met het team activering van de stad via activering@ninove.be of 054-50 50 50 – Duo for a JOB.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons