Tel griezels en win een sportpakket

    30 oktober 2020

    NINOVE – Sport Vlaanderen en de Gezinsbond organiseren een Grote Griezeltelling. De Ninoofse sportdienst roept iedereen op hieraan om mee te doen.

    Je kunt griezeltekeningen ophalen in de bib (Graanmarkt 12) of via de webstek Familiefit (link onderaan). Kleur ze in, verf en versier ze, maar wees vooral creatief.

    Gezinnen kunnen dan op zoek gaan naar de griezels in de stad of deelgemeenten en deze aanduiden op hun griezelkaart.

    De sportdienst heeft zelf ook een wandeling uitgestippeld doorheen de stad. Je kunt ze vinden via de link hieronder.

    Win

    Post een leuke foto van je griezelwandeling op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of stuur een foto naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be en sport@ninove.be. Doe dat vóór 11 november.

    Uit alle inzendingen kiest Sport Vlaanderen vrijdag 13 november 10 winnaars. Zij ontvangen een sportpakket ter waarde van € 100.

    Info: Familiefitsportdienst Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons