Stadsbestuur huldigt paralympische atlete Man-Kei To

    15 september 2024

    NINOVE – Het stadsbestuur besloot om Man-Kei To/Kiki zondag 15 september te huldigen voor haar knappe 4de plaats in het G-badminton op de Paralympische Spelen in Parijs.

    Die vierde plaats in Parijs vult het mooie palmares van Man-Kei To/Kiki verder aan. Vorig jaar werd ze al Europees kampioen in het enkelspel en haalde ze ook zilver in het dames dubbel. Dit jaar bracht ze in februari de bronzen medaille mee naar huis vanop het WK (enkelspel) in Pattaya (Thailand).

    Haar 4de plaats op de recente Paralympische Spelen in Parijs was voor het Ninoofse stadsbestuur en de sportraad een uitstekende reden om de Ninoofse atlete zondag 15 september op het stadhuis te ontvangen voor een viering. La Lorraine zorgde voor een speciale verrassing: een taart op maat gemaakt voor deze paralympische topper.

    Info: lees ook ‘Kiki op weg naar Parijs’.

    FVS – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons