Promotiefeestje bij groen-zwart

    22 juni 2024

    NINOVE – Promotiefeest bij KVK Ninove! Voorzitter Gunther Van Der Perren nodigde vrijdagavond 21 juni spelers, bestuur en supporters uit om de vier promoties te vieren.

    Vier! Niet minder dan vier ploegen promoveren volgend seizoen naar een hogere reeks. In het herenvoetbal promoveert Ninove A  naar 1ste nationale  en Ninove B naar 2de provinciale.

    De Divas van hun kant deden het ook uitstekend. Zowel de Divas A als de Divas B voetballen volgend seizoen een reeks hoger.

    Voorzitter Gunther Van Der Perren sprak de genodigden toe en had een attentie voor alle spelers. Drijvende kracht achter de Divas, Reginald Vertongen, zette de voetbaldames nog eens extra in de schijnwerpers.

    Ninofmedia was present op De Kloppers en sprak er met voorzitters, spelers en supporters.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons