Oproep kandidaturen sportlaureaten 2024

    04 oktober 2024

    NINOVE – De sportraad maakt zaterdag 30 november de sportlaureaten bekend. Sportclubs en individuele sporters kunnen tot 31 oktober kandideren.

    De Sportkrasjel 2024 is een organisatie van de Ninoofse stedelijke sportraad en de stedelijke sportdienst.

    Kandidaten

    De sportclubs kunnen hun kandidaten doorsturen naar de sport@ninove.be

    Individuele sporters, die niet aangesloten zijn bij een sportclub en denken in aanmerking te komen voor één van de zes categorieën, kunnen zich eveneens kandidaat stellen. Dat gebeurt via een formulier op de website van de sportraad. Daar vinden ze ook het reglement.

    G-sporters

    Individuele of groepsporters met een fysieke en/of een mentale beperking (G-sporters) komen eveneens in aanmerking. Als zij ongeacht hun leeftijd sportief actief zijn, zich hiervoor onvoorwaardelijk inzetten, wonen of verblijven in Ninove en tijdens het afgelopen sportjaar een prestatie hebben geleverd en/of een vermelding verdienen op sportief vlak, kunnen zij hun kandidatuur stellen met bovenvermeld formulier.

    Alle kandidaturen moeten worden ingediend op de Sportdienst (Parklaan 15 Ninove), ten laatste op 31 oktober 2024.

    Info: sportraad Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons