Ninove opnieuw golfbiljartmekka tijdens Belgisch Kampioenschap

    26 september 2024

    NINOVE – Het Belgisch Kampioenschap Golfbiljart keert terug naar Ninove. Van 19 oktober tot 17 november zal The Mauritz opnieuw de deuren openzetten voor de biljartliefhebbers. Na het succes van vorig jaar, belooft deze editie nog groter en beter te zijn.

    Gino D’herde en Werner Matthijs van The Wizards zijn vastbesloten om het BK naar een nog hoger niveau te tillen. “Vorig jaar was een fantastische ervaring en we hopen dat, zowel de spelers als het publiek dit jaar opnieuw van de partij zijn”, aldus Gino.

    Culinair verwennen

    Naast spannende wedstrijden staat ook een uitgebreide catering klaar. Chef-kok Werner stelde een speciaal wintermenu samen, met onder andere een vispannetje, witloof in de oven en verschillende pastagerechten.

    Steun van de Federatie

    Andy Franchet, de voorzitter van de Koninklijke Belgische Golfbiljart Federatie, is enthousiast over de terugkeer naar Ninove. “We hebben hier een fantastische locatie en vorig jaar was een enorm succes. Dit jaar willen we nog meer spelers en publiek aantrekken.”

    Van Ceulemans tot Ceulemans

    Ninofmedia sprak ook met de 10-voudige Belgische kampioen Benny Ceulemans. Benny deelt zijn stamboom met de legendarische Raymond Ceulemans. Dat biljartgevoel zit dus in de genen. “Golfbiljart is een tactisch spel, maar technische vaardigheden zijn ook belangrijk en ervaring speelt eveneens een grote rol.”

    Praktisch

    • Datum: 19 oktober tot 17 november.
    • Plaats: The Mauritz, Mallaardstraat 3, Ninove.
    • Toegang: gratis
    • Catering: tot 22 uur.

    Info: Belgisch kampioenschap golfbiljart.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons