Memorial Rasschaert is ultieme test voor Olympische Spelen

    21 juli 2024

    NINOVE – De 33ste Memorial Rasschaert, een organisatie van atletiekclub VITA Ninove, vond zaterdag 20 juli plaats op de tot hiertoe warmste dag van het jaar.

    Niet minder dan 969 atleten namen deel aan deze klassieker onder de atletiekmeetings, met heel wat internationale atleten en enkele Belgische toppers. Net twee weken voor de Olympische Spelen was dit voor hen de kans om nog eens te testen hoe ver ze staan en om wedstrijdritme op te doen.

    Noor Vidts

    Onder hen ook Noor Vidts, kanshebber op een medaille in de zevenkamp. We peilden naar haar vorm en blikten vooruit op de Olympische Spelen in Parijs. “Ik wou vooral mijn snelheid nog eens testen in een 200 meter met de snelle meisjes”, aldus een vertrouwen uitstralende Vidts. “Ik ben tevreden met mijn prestatie. Het was een goede generale repetitie voor de Spelen.”

    Met voorzitter Eddy De Vogelaer hadden we het over de ranking van de meeting en de invloed van de Olympische Spelen op het deelnemersveld.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons