Ninove 01 Apr 2020 - 06u52
Clear Sky
6.1°C

Tafeltennisclub Ninove Kampioen in 1ste Provinciale

27 maart 2018
Tafeltennisclub Ninove Kampioen in 1ste Provinciale

#Ninove - Tafeltennisclub TTC Ninove zal straks 10 jaar bestaan , bestuur en spelers zijn heel fier met de Kampioenstitel in 1ste Provinciale. Fier dat ze met eigen jeugd de grote stap naar landelijke kunnen zetten, bijgestaan door een pak ervaren mannen; we zetten ze op een rijtje,

Van Schepdael Stefaan, hoogste classement B2 bij La Vilette Charleroi, Benny De nayer, hoogste classement 4 bij TTC Rooigem Gent, Wesley Van den Noortgaete, hoogste classement B4 bij TTC Gent, Nico Panis, Hoogste classement BR bij TTC Rooigem Gent. Alle vier komen ze uit de handen van Fernand De Smet, voormalig trainer bij TTC Gemo Geraardsbergen. De jonge snaken zijn eigen kweek, en zijn de drijvende krachten om volgend seizoen naar landelijk te trekken TTC Ninove kijken er naar uit.
 
Op zaterdag 21 april speelt de ploeg de laatste match thuis om 18 uur waarna ze iedereen uitnodigen om omstreeks 21 uur samen met TTC Ninove de ploeg in de bloemetjes te zetten.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons