Ninove 02 Apr 2020 - 15u04
Clear Sky
0.6°C

Karate Club Kachi breekt records op het Provinciaal Kampioenschap te Oosterzele.

26 maart 2018
Karate Club Kachi breekt records op het Provinciaal Kampioenschap te Oosterzele.

#Ninove - Vorig weekend stond het Provinciaal Kampioenschap karate op het programma in Oosterzele. Kc Kachi werkte verschillende weken en maanden naar dit kampioenschap toe. Verschillende leden trainden 5 keer in de week om een mooie resultaat neer te zetten.

Nieuwe talenten konden zich meten met de beste karateka’s van Oost-Vlaanderen. Nieuwe talenten van Kachi die meteen het podium haalden en zelf te tittel mee naar huis brachten. Maar liefst 40 podiumplaatsen behaalde de club, daarmee hebben ze ook hun oude record verbroken. Er konden 24 tittels gewonnen worden en de club haalde maar liefst 16 tittels op dit kampioenschap, opnieuw een record.

Hoofdtrainer De Nil Jurgen van de club was heel trots op zijn talenten. De jeugd en volwassenen hebben het beste gegeven van hun kunnen en een beter resultaat kunnen we niet halen. Jurgen nam zelf ook deel en werd ook Provinciaal Kampioen. Als trainer wil je je ook bewijzen tegenover je leerlingen en dit was een goed moment.

Nu verder werken naar andere doelen, zo hebben ze deze week het clubexamen op het programma, waar verschillende leden voor een graadje hoger gaan. Verschillende tornooien komen eraan, deze zullen meestal in het buitenland doorgaan waardoor de deelnemers van kachi leermomenten zullen inlassen.

Op 5 mei houden ze hun jaarlijkse eetfestijn in het trefpunt in Denderwindeke. Kaarten zijn te verkrijgen bij de 140 leden van Kachi. Iedereen welkom op een steuntje in de rug te geven aan deze talentvolle groep. Voor meer info over de club kan je het best mailen naar de hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Karate Club Kachi breekt records

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons