Ninove 28 Feb 2020 - 11u16
Scattered Clouds
1.91°C

De Abdijspurters vieren 30 jarig bestaan met nieuwe voorzitter

18 maart 2018

#Ninove -De wielertoeristenclub ‘Abdijspurters’ viert dit jaar zijn 30 jarig bestaan. Al die tijd was Hans Elpers voorzitter van de club. Door rugproblemen moest Hans de laatste tijd meer en meer afhaken. Men ging dan ook op zoek naar een nieuwe voorzitter. Die werd in eigen rangen gevonden. Voortaan neemt Pieter Lievens de leiding op zich. Pieter is al jaar en dag lid van de Abdijspurters.

 ‘Er is nood aan verjonging en vervrouwelijking, alleen dan kan de club op lange termijn overleven’, zegt de nieuwe voorzitter. Door zich via de sociale media te profileren, hoopt de club nieuwe jonge leden aan te trekken. Ninofmedia sprak met de nieuwe en oude voorzitter en met Katrien Huys, één van de dames die wekelijks het wieler plunje aantrekt. Ze hoopt dat in de toekomst meer vrouwen de stap zetten naar de wielertoeristenclub.

Abdijspurters opzoek naar jong bloed

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons