Ninove 05 Apr 2020 - 03u54
Few Clouds
14.95°C

DE DIVAS HERRIJZEN ONDER KVK NINOVE

09 maart 2018
DE DIVAS HERRIJZEN ONDER KVK NINOVE

#Ninove - Het groen-zwarte clubbestuur besliste eind vorige week unaniem om in te gaan op de vraag van de DIVAS om na vier seizoenen SC Eendracht Aalst terug te keren naar waar ze ooit zijn ontstaan: KVK Ninove. De meisjes- en vrouwenvoetbalwerking blijft geconcentreerd op Den Deysel in Denderhoutem maar de DIVAS zullen in afspraak gebruik kunnen maken van de accommodaties en de diensten van op de Kloppers.

Voor het seizoen 2018 – 2019 mikken de DIVAS op provinciaal voetbal met minstens één ploeg.  Dit moet de opstap worden naar duurzame verdere groei in de toekomst.

Er wordt voluit de kaart getrokken van de jeugd waarbij voor volgend seizoen gestreefd wordt naar minstens volgende teams: U15, U13, U10 en U9. Er worden volop doorgroeimogelijkheden voorzien voor eigen jeugd richting volwassen teams. De jeugdwerking wordt verder ondersteund vanuit de meisjesvoetbalacademie (nu LAVA) die verder wordt uitgebouwd.

De DIVAS staan klaar om de draad terug op te pikken en voluit te werken aan de toekomst. Wie als volwassen of jeugdspeelster mee wil stappen of wie mee in de werking wil komen is van harte welkom.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons