Ninove 08 Apr 2020 - 01u06
Few Clouds
20.67°C

Karateclub Hiryu-Ninove schitterde op het oost-Vlaams kampioenschap

02 februari 2018
Karateclub Hiryu-Ninove schitterde op het oost-Vlaams kampioenschap
Karateclub Hiryu-Ninove schitterde op het oost-Vlaams kampioenschap karate te Ninove. De club behaalde 4 mooie podiumplaatsen waaronder 1 Oost-Vlaamse titel en tevens de titel van algemeen kampioen.
Maarten Van Hamme en Silke Van Bellingen behaalden telkenes een mooie bronzen plak in de discipline kumite (gevecht) maar de hoofdvogel werd afgeschoten door Gaëlle De Cuyper die Oost-Vlaams kampioen kumite werd en tevens een 2de plaats behaalde bij het kata (stijloefening). Deze karateka die sinds 1 maand deel uitmaakt van de Nationale ploeg werd eveneens algemeen Oost-Vlaams kampioen bij de junioren meisjes.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons