Ninove 03 Apr 2020 - 05u28
Broken Clouds
10.09°C

Gianni Schotte opnieuw Oost-Vlaams karatekampioen

29 januari 2018
Gianni Schotte opnieuw Oost-Vlaams karatekampioen

#Ninove - Gianni Schotte uit Ninove werd vorige zondag opnieuw algemeen kampioen op het Oost-Vlaams karatekampioenschap in Nevele.
Voor de 9e keer op rij is hij nu Oost-Vlaams kampioen,waarvan 5 keer Algemeen kampioen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons