Ninove 08 Apr 2020 - 02u32
Few Clouds
20.67°C

Ninovieter geselecteerd voor WK JKA Karate

02 juni 2017
Ninovieter geselecteerd voor WK JKA Karate

Na jaren van opofferingen wordt Gianni Schotte beloond met een selectie voor het wereldkampioenschap karate in Limerick (Ierland). De kampioenschappen gaan door van 16 tot 22 augustus. Schotte zal er de titel van vice-wereldkampioen voor België verdedigen. De favoriet op het WK is het onvermijdelijke Japan.
Gianni Schotte combineerde de laatste jaren de vele uren trainingsarbeid met zware universitaire studies.

 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons