Ninove 03 Apr 2020 - 03u24
Broken Clouds
10.09°C

Ninofse Sportkrasjel

04 oktober 2017
Ninofse Sportkrasjel


Ninove - De Ninofse Sportkrasjel (dit jaar op 25 november) beloont Ninoofse sporters die in clubverband of individueel een bijzondere sportprestatie leverden het afgelopen jaar. De beste vrijwilliger en de beste organisatie krijgen ook een prijs. Er wordt ook een Lifetime Achievement Award uitgereikt. Wil jij de sportkrasjel winnen? Dien dan tegen ten laatste 31 oktober je kandidatuur in bij de sportdienst.

Voorwaarden:

> in Ninove wonen of er geboren zijn

> in clubverband of individueel een bijzondere prestatie geleverd hebben in de periode van 1 november 2016 t/m 31 oktober 2017).

Wil je een vrijwilliger in je sportclub eens extra in de bloemetjes zetten, laat het dan weten aan de sportdienst! Sportclubs aangesloten bij de sportraad krijgen de formulieren automatisch toegestuurd. Het reglement met vereisten en prestaties vind je op www.sportraadninove.be.(andu)

oproep kandidaten

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons