Ninove 04 Apr 2020 - 15u56
Few Clouds
14.95°C

Ploegvoorstelling BBC United Ninove bij Ford garage Van Den Bossche

22 september 2017

Ninove - BBC United Ninove blijft ongeslagen in de nog jonge competitie en speelt de 1/16de finale op 19/10 om 19u30in Ninove tegen Aalter. BBC United Ninove speelde 2 seizoenen na mekaar kampioen en promoveerde dus in evenveel seizoenen van 4de provinciale naar 2de provinciale.

Het gaat dus snel voor Ninove

Voor het bestuur is het echter geen must om opnieuw een stap hogerop te zetten. Even wat rust inbouwen en consolideren was het doel maar als we er de statistieken echter bijhalen dan lijkt het erop dat het ook dit seizoen misschien wel eens zou lukken. Een stabiele eerste provincialer worden is vandaag het doel van de club doch we zien wat de toekomst ons brengt. We gaan in alle geval er alles aan doen om het rijke basketverleden van Ninove verder alle eer aan te doen.

Spaghettifestijn BBC United Ninove 19/11.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons