Ninove 29 May 2020 - 07u02
Clear Sky
10.04°C

Skatepark en omnisportterrein toegankelijk na reservatie

21 mei 2020
Skatepark en omnisportterrein toegankelijk na reservatie

NINOVE – Je kunt vanaf zaterdag 23 mei terug het skate- en het omnisportterrein in het stadspark gebruiken, weliswaar onder voorwaarden en na reservering.

Op de beide terreinen zijn maximaal 3 personen toegelaten gedurende ten hoogste 1 uur. Je moet reserveren op voorhand (zie verwijzing onderaan). Dat kan vanaf donderdag 21 mei.

Op die manier wil de stad vermijden dat teveel volk tegelijkertijd op die terreinen komt en de aanwezigen de sociale afstand van 1,5 m niet kunnen respecteren.

Rondhangen, materiaal delen of wedstrijden organiseren is verboden.

De beide terreintjes zijn alle dagen open van 8 uur tot 20 uur.

Sinds 18 mei geldt trouwens ook een versoepeling voor sporten in clubverband.

Trainingen en lessen in de buitenlucht voor groepen van maximaal 20 personen zijn toegelaten, onder strikte voorwaarden.

De clubs brengen hun leden hiervan op de hoogte.

Info: reservatie skate- en omnisportterrein.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons