Ninove 02 Jun 2020 - 04u33
Overcast Clouds
18.93°C

Op bezoek bij een topscorer

09 april 2020

NINOVE - Olivier Romero is al twee seizoenen op rij de topscorer bij KVK Ninove. Sterker zelfs, hij was ook telkens de best scorende speler van de reeks. Ninofmedia interviewde de voetballer met de nodige ‘social distance’.

Romero blikt tevreden terug op het afgelopen seizoen. Na een aarzelende start en een trainerswissel speelde KVK Ninove een uitstekende reeks bij elkaar en promoveert het voor de tweede keer op rij.
De spits kijkt reikhalzend uit naar het volgend seizoen. "Er zitten interessante ploegen in de reeks, teams die goed voetbal brengen en garant staan voor boeiende wedstrijden. De derby tegen Aalst is alvast een match om naar uit te kijken."

Naast voetballer is Olivier Romero ook leraar LO in Aalst. "In deze coronatijden is het niet evident om contact te houden met de leerlingen. Iedere leerkracht doet zijn best met de middelen die er zijn."
Romero denkt ook aan zijn leerlingen: "Niet iedereen beschikt over een computer om via Smartschool lessen te volgen."  Zelf daagt hij de leerlingen uit via ‘sportieve challanges’.

De sportieve toekomst schat hij alvast positief in: "De club is bezig met bijkomende versterking en ik denk dat we in de middenmoot kunnen meedraaien in de 2de amateurliga."

JTR

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons