Ninove 02 Jun 2020 - 05u55
Overcast Clouds
18.93°C

Blijf fit in je eigen sportkot

01 april 2020
Blijf fit in je eigen sportkot

NINOVE – Quarantaine, huisarrest, lockdown of niet, fit moet je blijven. De sportdienst geeft elke dag eenvoudige oefeningen om je conditie thuis op peil te houden.

Om corona-vet te vermijden, is bewegen goed. Nu trainen in clubverband of in de fitness niet meer mogelijk is, moet je inventief zijn om je conditie op een aanvaardbaar niveau te houden.

En dus voorziet de Ninoofse sportdienst op zijn FB-pagina elke dag verschillende oefeningen om ons fit te houden.

Die oefeningen zijn eenvoudig, je hebt er weinig of geen materiaal voor nodig en je kunt ze overal uitvoeren. Doen.

Info: sportdienst Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons