Ninove 08 Apr 2020 - 07u38
Overcast Clouds
12.03°C

Padstappers werken alternatieve wandelingen uit

22 maart 2020
Padstappers werken alternatieve wandelingen uit

GERAARDSBERGEN – De wandelvereniging uit de Oudenbergstad annuleert alle activiteiten tot minstens 30 april 2020. Indien noodzakelijk, zullen ze deze termijn verlengen. De parcoursbouwer werkt intussen aan alternatieve wandelingen om de wandelhonger van de leden te stillen.

Voorlopig geen wandeltochten, maar Padstappers blijven niet bij de pakken zitten.

Hun parcoursbouwer werkte voor de leden een aantal alternatieve wandelingen uit. Je kan de kaartjes en GPS-tracks hieronder raadplegen en downloaden.

Toch nogmaals een waarschuwing: wandel niet in groep en wees voorzichtig.

Info: alternatieve wandelingenPadstappers.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons