Ninove 06 Apr 2020 - 21u18
Clear Sky
17.74°C

Talent Break 3

09 maart 2020
Talent Break 3

NINOVE – De sportdienst, de jeugddienst en Lejo vzw organiseren in maart verschillende vrijetijdsactiviteiten voor jongeren tussen 10 en 16 jaar.

Talent Break 3: dat zijn verschillende vrijetijdsactiviteiten op woensdagnamiddag. Jongeren krijgen er de kans om te proeven van verschillende disciplines.

  • 11 maart: workshop clip dance.
  • 18 maart: workshop skateboarden.
  • 25 maart: workshop freestyle voetbal.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt, snel zijn is de boodschap.

Praktisch

  • Tijdsduur: van 14 uur tot 16 uur.
  • Plaats: JC De Kuip, Parklaan 1 Ninove.
  • Deelnameprijs: € 2,50 per activiteit.
Info en inschrijven: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Talent Break.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons