Ninove 02 Apr 2020 - 16u08
Clear Sky
0.6°C

Jasper Stuyven wint De Omloop Het Nieuwsblad in een spurt met twee op de Onderwijslaan

29 februari 2020

NINOVE – Een dichte schare wielerliefhebbers zag hoe op de Onderwijslaan Jasper Stuyven zijn medevluchter Yves Lampaert klopte in de eindspurt. Een verdiende winnaar van een harde koers en een mooie naam op de erelijst.

De toeschouwers op de Onderwijslaan juichten Jasper Stuyven luid toe, toen hij over de meet bolde. De organisatoren en het Omloop Finish Team zullen in de wolken zijn, zowel met het koersverloop als met de eindwinnaar. De Muur was andermaal de scherprechter

Eerder in de namiddag kwam wereldkampioene Annemiek van Vleuten alleen over de meet. Ze bevestigde nogmaals de overmacht van de Nederlandse vrouwen, op de weg en in het veld.

Meteen was deze eerste extra drukke dag voor Ninove zo goed als achter de rug. Zowel het kindercarnaval als De Omloop verliepen vlot, dank zij de inzet van heel veel mensen en diensten voor en achter de schermen.

NInofmedia was ook ter plaatse en maakte een verslag.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons