Ninove 03 Apr 2020 - 17u37
Few Clouds
6.28°C

Wintervissers gooiden hun lijnen uit

19 januari 2020
Wintervissers gooiden hun lijnen uit

NINOVE – De Wintervissers gaven zondagmorgen 19 januari elkaar terug rendez-vous ter hoogte van café Den Belleman aan de Denderkaai. Het duo Kim De Page en Cliff Vermeir haalde de dagzege binnen met 20,64 kg vis.

Zondag namen 18 koppels deel aan het wintervissen op de Dender. Het was wellicht de eerste echt (licht) winterse ochtend, maar dat kon vissers noch vissen afschrikken.

In totaal haalden ze 227,96 kg vis uit de Dender naar boven.

De winnaars Kim De Page en Cliff Vermeir waren goed voor 20,64 kg.

Uiteraard zetten ze na weging en net als de anderen de vangst terug.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons