Ninove 06 Apr 2020 - 14u13
Clear Sky
17.74°C

KVK Ninove en KFC Voorde-Appelterre klinken op het nieuwe jaar

11 januari 2020

NINOVE/APPELTERRE – De beide ploegen hielden vrijdagavond 10 januari hun nieuwjaarsreceptie in de respectievelijke kantines. Bestuur, commerciële partners, spelers en supporters klonken er op een succesvolle competitie, die voor de beide ploegen totnogtoe zeer goed verliep. Ze staan elk tweede in hun reeks.

In Ninove was het voorzitter Patrick De Doncker, die de algemene tevredenheid vertolkte van zijn KVK Ninove met de tweede plaats in de 3de Amateur VVA. Die plaats geeft uitzicht op een bevordering naar de hogere reeks.

Eenzelfde positieve klank bij Bjorn Denis, de voorzitter van KFC Voorde-Appelterre. Zij bekleden eveneens een tweede stek in hun reeks, Provinciale 1 en houden dus de kansen open voor een stapje hoger. Zangers Herbert en Matthias Lens onderstreepten dit optimisme op muzikale wijze.

Wij liepen de beide recepties even aan en sprokkelden verwachtingen en hypothesen voor 2020.

Info: KVK NinoveKFC Voorde-Appelterre.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons