Ninove 02 Apr 2020 - 18u13
Broken Clouds
10.09°C

Grote interesse voor talentendag op De Kloppers

20 december 2019

NINOVE – KVK Ninove organiseerde woensdag 18 december een talentennamiddag. Een honderdtal jonge voetballertjes zakten af naar De Kloppers. Het scoutingteam van AA Gent was ook aanwezig in de voortdurende speurtocht naar jong voetbaltalent.

De scoutingcel van KVK Ninove ging de afgelopen maanden langs bij verschillende ploegen uit de regio op zoek naar jonge talenten, die een meerwaarde kunnen zijn voor de club en zijn jeugdopleiding.

Ook een team van AA Gent, waarmee KVK Ninove een samenwerkingsovereenkomst heeft, was aanwezig. Zij zoeken voortdurend heel talentvolle jonge spelers, die ze nadien uitnodigen op een teamdag.

Op De Kloppers tekenden woensdag 18 december alvast 100 jonge talenten present. Na afloop van de kennismakingstraining waren ze met hun ouders uitgenodigd voor een infosessie, waarin de club hen de krachtlijnen van de jeugdopleiding presenteerde.

MLI

Foto's RogerDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons