Ninove 02 Apr 2020 - 16u27
Broken Clouds
10.09°C

Steve De Cooman nieuwe coach bij VK Nederhasselt

04 december 2019
Steve De Cooman nieuwe coach bij VK Nederhasselt

NINOVE - Steve De Cooman is aangesteld als de nieuwe hoofdcoach bij VK Nederhasselt, waar hij gisteren al zijn eerste training leidde.

De Cooman is vorige maand aan de deur gezet bij reeksgenoot Burst en volgt bij Nederhasselt Andy Gits op, die zelf opstapte.

ADU 

Foto Dendersport

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons