Ninove 30 Mar 2020 - 14u18
Few Clouds
8.19°C

Yves Herregodts opnieuw sportlaureaat 2019

01 december 2019

NINOVE – Voorzitter Kris Engels en zijn team kunnen terugblikken op een geslaagde ‘Sportkrasjel’ 2019. Zij huldigden zaterdagavond 30 november de verdienstelijke sporters in verschillende categorieën.

In de inkomhal van het stadhuis stelde ceremoniemeester van dienst en Sporza-journalist Tom Vandenbulcke, na de openingstoespraak van de voorzitter, de kandidaten voor in de verschillende categorieën.

De sportlaureaat voor 2019 is opnieuw Yves Herrgodts. Hij behaalde volgende uitslagen in 2019:

- provinciaal kampioen 60 m horden + 400 m indoor,
- zilver op Belgisch kampioenschap 60 m horden indoor,
- zilver BK Masters 110 m horden,
- brons BK Masters 400 m outdoor,
- Vlaams kampioen 110 m horden,
- provinciaal kampioen 100 m en 110 m horden.

Andere categorieën

Naast Yves Herregodts zijn nog een hele reeks sporters en vrijwilligers bekroond omwille van hun prestaties en inzet in 2019.

  • Jeugdsportlaureaat per ploeg: kaatsploeg Eendracht Ninove.
  • Jeugdsportlaureaat individueel: Millan Winne (Sandu Gym MT Ninove).
  • Sportlaureaat per ploeg: karateclub Kachi.
  • Vrijwilligers van het jaar: Willy Sonck (BBC United Ninove), An-Katrien Duym (atletiekclub Vita), Nico Rooselaer (karateclub Kachi), Erwin Van Den Daele (TTC Ninove).
  • G-sporters van het jaar: Maarten Poels (De Okkernoot Denderwindeke), delegatie Schoonderhage Special Olympics Belgium 2019.
  • Beste organisatie 2019: vollebalclub Mevoc voor het Mega Jens Beach tornooi.

Na de ceremonies en de foto’s was er ruim tijd en plaats voor een gezellige receptie en een babbel achteraf.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons