Ninove 03 Apr 2020 - 11u21
Few Clouds
6.28°C

Eerste urban trail in Ninove

18 augustus 2017
Eerste urban trail in Ninove

Zegt het u iets: lopen door openbare gebouwen, langs monumenten, dwars door een winkel? Hou dan 16 december 2017 vrij. Op die dag vindt de PhoneCompany Cityrun plaats. Een ‘finishdorp’ met hapjes, drankjes en entertainment zorgt voor de nodige  sfeer. De totale afstand bedraagt 5 km.

Wie zich nu al wil voorbereiden op dit unieke evenement, kan vanaf september wekelijks mee trainen. Afspraak daarvoor iedere dinsdag en donderdag om 19 u aan PhoneCompany. Dit is fun voor jong en oud, sportief en iets minder sportief.

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons