Ninove 06 Apr 2020 - 22u04
Clear Sky
17.74°C

Markttrotters Herne wandelen in en rond Ninove

07 december 2019
Markttrotters Herne wandelen in en rond Ninove

NINOVE/HERNE – Wandelclub De Markttrotters uit Herne organiseert zondag 15 december een eindejaarstocht in en rond Ninove. Vertrek en aankomst zijn voorzien op het Hartencollege aan de Onderwijslaan.

Het wandelparcours loopt over verschillende afstanden.

De 4 km is vooral een stadwandeling langs de Dender en de verschillende bezienswaardigheden van de stadskern.

Voor de 6 km stappen de deelnemers langs de oevers van de Dender en door de velden van Pollare en Meerbeke.

De afstanden van 10-15-22 km volgen dit basisparcours, maar breiden uit naar de ruimere omgeving van Pollare en Meerbeke, met rustpunt in Denderwindeke. De langste afstand voert de stappers naar Lieferinge en terug.

De dienst toerisme is open, zodat je de Ninoofse reuzen kunt bezoeken in de hospitaalkapel, Burchtstaat 44 in Ninove.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondag 15 december, start tussen 8 en 15 uur; laatste aankomst om 17 uur.
  • Plaats: Hartencollege, Onderwijslaan 4 Ninove.
  • Afstanden: 4-6-10-15-22 km.
  • Deelnameprijs: € 1,50 (€ 1,10 voor leden wandelfederaties), kinderen tot 12 jaar gratis.
Info: 054-32 44 55 – 0473-69 72 17 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Marktrotters.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons