Ninove 03 Apr 2020 - 15u51
Few Clouds
6.28°C

De City Nightrun, waar sport en ontspanning samen komen op opmerkelijke locaties

16 november 2019

NINOVE - Zaterdagavond, 16 november, vond de derde  Phonecompany City Nightrun plaats in het centrum van Ninove, er kwamen 1300 deelnemers aan de start. 

Deze recreatieve loop- of wandeltocht van ongeveer 7 km georganiseerd door Maspoe ging door heel wat leuke gebouwen van de stad. Tijdens de tocht die van start ging aan de Veudeville-hal in de Mallaardstraat kwam je oa door de dekenij, Sint Joris school, Kalleballe, het oude politiegebouw, het stadhuis, bibliotheek, cultureel centrum, PTI, brandweerkazerne, carwash Dodane, Malfroidt, het Hartencollege langs een ingang die normaal nooit kan gebruikt worden.

De geanimeerde tocht door 17 gebouwen met daartussen verschillende animaties, lichteffecten, lasershow en een flyboard op de Dender kon op heel wat lovende woorden rekenen van de deelnemers. Langs het parcours werden de deelnemers opgezweept door het trommelgeroffel van de djembés en geweldige deuntjes van DJ’s.

Zondag 150 extra foto's van de deelnemers op de Facebookpagina van Ninofmedia.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons