Ninove 03 Apr 2020 - 23u09
Scattered Clouds
6.81°C

Ninove won met ruime cijfers van Wingene

09 november 2019
Ninove won met ruime cijfers van Wingene

NINOVE - KVK Ninove nam in de tweede helft de maat van Wingene. Verdiende en ruime overwinning voor onze wortelkrabbers.

Een gelijk opgaande eerste speelhelft, waar Ninove het meeste balbezit opeiste maar weinig of geen kansen creëerde.

Wingene speelde bij momenten met zijn allen achter de bal.

Ruststand 0 – 0.

Na de koffie veranderde het spelbeeld. Ninove bracht meer druk in de wedstijd en kreeg meer kansen.

Na een foutje in de verdediging van Wingene opende Michiel lepage de score. Enkele minuten later, na een duwfout op Robby Ndefe in de grote rechthoek, kwam de bal op de stip te liggen. Olivier Romero trapte deze tegen de netten.

Sébastien L'Heureux en Olivier Romero verdubbelden nog de score.

Eindstand 0 – 4.

Doelpunten

  • 52': 0 - 1 Michiel Lepage
  • 58': 0 - 2 Olivier Romero (penalty)
  • 83': 0 - 3 Sébastien L'Heureux
  • 86': 0 - 4 Olivier Romero

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons