Ninove 02 Apr 2020 - 18u50
Broken Clouds
10.09°C

Puntendeling op De Kloppers in KVK Ninove - KVV Zelzate

04 november 2019
Puntendeling op De Kloppers in KVK Ninove - KVV Zelzate

NINOVE – KVK Ninove en KVV Zelzate delen de punten op De Kloppers

In de eerste wedstrijd van het nieuw trainersduo Alan Haydock en Dave Van Waes begon Ninove gretig aan de wedstrijd. Maar in minuut 12 scoorde Doran Mertens de 0-1 voor Zelzate. Het was wachten tot in de 40’ voor de wortelkrabbers de 1-1 scoorden dankzij Cor Gillis.

Ruststand:1-1.

In de tweede speelhelft kregen beide ploegen kansen on te scoren, maar botsten ze op twee klasse doelmannen.

Eindstand:1-1.

Ninove komt op 4 punten van de leiders in het klassement na 10 speeldagen. KFC Eppegem is de periodekampioen.

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons