Ninove 30 Mar 2020 - 12u46
Clear Sky
1.84°C

KVK Ninove stelt nieuwe trainer aan

23 oktober 2019
KVK Ninove stelt nieuwe trainer aan

NINOVE - Alan Haydock wordt de nieuwe T1 van KVK Ninove.

Nadat eerder deze week afscheid werd genomen van Gregory Deraeve, moest het bestuur van VKV Ninove naarstig op zoek naar een nieuwe T1. Deraeve, die eerder het roer overnam van Jean-Pierre VandeVelde, kon niet aanblijven als T1 omdat hij niet over het vereiste trainersdiploma beschikte om een ploeg in 3de amateurliga te leiden. 

Met de komst van Alan Haydock, die overkomt van Wolvertem-Merchtem, kan KVK Ninove opnieuw volop werken om de vooropgestelde ambities waar te maken. Haydock zal worden bijgestaan door Dave Van Waes. Ninove staat momenteel achtste in 3de amateurliga A.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons