Ninove 04 Apr 2020 - 21u11
Few Clouds
14.95°C

Driehonderdnegentig lopers aan de start voor de 5de Grote Prijs Marc Torrekens in Appelterre

15 augustus 2017

Appelterre - Café Den Breughel organiseerde op 15 augustus  de Vijfde grote prijs jogging  Marc Torrekens'. Er waren wedstrijden voor de jeugd en voor de jogging zelf konden de deelnemers kiezen tussen één, twee of drie ronden. Start en aankomst gebeurden aan Café Den Breughel. Er namen 390 atleten deel aan de jogging.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons