Ninove 02 Apr 2020 - 20u03
Broken Clouds
10.09°C

Loop of wandel door meer dan 20 gebouwen tijdens City Nightrun

14 oktober 2019
Loop of wandel door meer dan 20 gebouwen tijdens City Nightrun

NINOVE – Heb je zin in een recreatief loopparcours in hartje Ninove, waarbij je onderweg door heel wat gebouwen loopt of wandelt. Dan kan je nu inschrijven voor de City Nightrun van zaterdag 16 november.

De editie van vorig jaar was ondanks alle regen meer dan geslaagd. Duizend dappere deelnemers overwonnen 16 gebouwen, 7 animaties en 2 dj's op een parcours van 7 km. Dit jaar doen de organisatoren nóg beter met meer dan 20 gebouwen.

Die nachtloop is voor jong en oud, getraind en minder getraind. Je kan zowel lopend als wandelend deelnemen, aangemoedigd door dj’s en van je loopschoenen geblazen door prachtige animaties.

De deelnemers starten om 20 uur in verschillende waves aan Veaudeville, waar ook de eindmeet is getrokken. Aansluitend kun je daar de nightrun uit je benen strechen met geweldige dj’s en optredens tijdens een apres ski party.

Info: Inschrijven voor de City Night Run kan hier.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons