Ninove 06 Apr 2020 - 15u36
Clear Sky
17.74°C

Ninove verdiend winnaar tegen Oostnieuwkerke

14 oktober 2019
Ninove verdiend winnaar tegen Oostnieuwkerke

NINOVE - Oostnieuwkerke - KVK Ninove 1 – 3

Verdiende overwinning van onze wortelkrabbers, die de wedstrijd volledig domineerden en bijna geen kansen lieten voor de thuisploeg.

De doelpunten voor Ninove zijn gescoord door E Dönmez en topschutter Olivier Romero, die tweemaal de netten liet trillen.

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons