Ninove 27 Feb 2020 - 00u32
Lichte regen
3.89°C

Nieuw hockeyveld zorgt voor boost bij Denderhockey

12 oktober 2019

OUTER - Afgelopen weekend werd het nieuwe hockeyveld van de Ninoofse club ‘Denderhockey’ officieel geopend. De feestelijke ‘inslag’ gebeurde door Burgemeester De Jonge en Schepenen Torrekens en Coppens, onder het goedkeurend oog van voorzitter Bart Deckers en projectleider Dave Bogemans.

Het hockeyveld in de Outerse Lebeke is de eerste afgewerkte realisatie van een groots project. De nood was hoog om de sterk groeiende club de nodige ademruimte te geven. Denderhockey kan nu alle ploegen volop laten trainen. Sinds de club naar de nieuwe locatie verhuisde, kende het een toevloed aan nieuwe jeugdspelers uit Ninove maar ook uit het naburige Denderhoutem en Herzele. 

De kwaliteit van het nieuwe kunstgrasveld is hoogstaand en is in vergelijking met het veld aan de Pollarebaan veel sneller. Insiders beweren dat het nieuwe veld vergelijkbaar is met het Olympische hockeyveld in Japan. De ontwikkeling van nieuw Ninoofs jeugdig talent kan er alleen maar wel bij varen.

De bouw van de kantine en de aanleg van padelvelden is voor de komende maanden. De funderingen zijn gelegd en supporters en spelers kijken reikhalzend uit naar warme kleedkamers en douches en een gezellige ruimte waar kan nagepraat worden over de match.

JTR - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons