Ninove 10 Apr 2020 - 12u33
Clear Sky
8.89°C

VK Ninove onderuit op Tempo Overijse

06 oktober 2019
VK Ninove onderuit op Tempo Overijse

NINOVE - VK Ninove verliest van Tempo Overijse met 2-1. 

De wortelkrabbers slikten op Overijse een heel bittere pil. Al na 3’ stonden de bordjes op 1-0 en was Ninove op achtervolgen aangewezen.

De Ninovieters kwamen beter in de wedstrijd maar creëerden weinig of geen kansen. 3’ na de koffie verdubbelde Overijse de score. Ninove moest wachten tot in minuut 63 op de aansluitingstreffer. Ze gingen toen met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, maar tevergeefs. Eindstand 2-1.

Doelpunten gescoord door:
- 3': 1-0 (owngoal Cor Gillis),
- 48': 2-0 (Maxime Annys),
- 63': 2-1 (Emre Dönmez).

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons