Ninove 29 Mar 2020 - 22u18
Clear Sky
1.84°C

Topper Ninove-Wetteren eindigde op gelijkspel

28 september 2019
Topper Ninove-Wetteren eindigde op gelijkspel

NINOVE  -De topper op "De Kloppers” tegen de leider RFC Wetteren eindigde op een 1 – 1 gelijkspel. 

Onze wortelkrabbers kregen de mooiste kansen, en moesten wachten tot de 40' op de 1-0, gescoord door Michiel Lepage, Ninove kreeg in de tweede speelhelft voldoende kansen om de 3 punten op de kloppers te houden.

Maar in minuut 85 scoorde M Saidy voor Wetteren de 1-1.

RDG 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons