Ninove 28 Feb 2020 - 10u52
Scattered Clouds
1.91°C

Arne, Lotte en Gilles schitteren in Almere

15 september 2019
Arne, Lotte en Gilles schitteren in Almere

NINOVE – Karate Club Kachi was dit weekend aanwezig op de ‘Open Dutch Youth’ kampioenschappen in het Nederlandse Almere. Met heel puike resultaten.

Almere is één van de grootste toernooien in Nederland.

Arne Holderbeke en Gilles Boschmans bereikten zaterdag 14 september de finale. De beide clubgenoten en vrienden mochten het daarin tegen mekaar opnemen. Arne won en eindigde dus eerste, Gilles was tweede.

Zondag stond het onderdeel kumite op het programma. Lotte Holderbeke en Gilles Boschmans behaalden hierin een derde plaats. Een mooi resultaat tussen al het internationaal geweld.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons