Ninove 30 Mar 2020 - 13u48
Few Clouds
8.19°C

Atletiekclub VITA begeleidt je 10 weken lang om 5, 10 of 15 kilometer te lopen.

11 september 2019
Atletiekclub VITA begeleidt je 10 weken lang om 5, 10 of 15 kilometer te lopen.

NINOVE – ‘Start to Run’ voor iedereen. De lessen starten dinsdag 24 september 2019 om 19 uur op de atletiekpiste in Ninove.

Daarna is er elke dinsdag, donderdag én zondag een trainingsmoment voorzien met begeleiding. Je bent echter niet verplicht om elk trainingsmoment bij te wonen. Je bepaalt dus zelf hoeveel je loopt.

Kostprijs: € 30 voor 10 weken (= € 1 per training).

De infoavond heeft plaats op dinsdag 17 september 2019 om 19 uur in het clubhuis aan de atletiekpiste.

Je moet niet aanwezig zijn op de infoavond om deel te nemen aan de lessen ‘Start to Run’.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons