Ninove 30 Mar 2020 - 14u14
Few Clouds
8.19°C

KVK Ninove verliest derby op Olsa Brakel.

08 september 2019
KVK Ninove verliest derby op Olsa Brakel.

Ninove moest al in de 6de minuut Kevin De Wannemaeker (blessure) vervangen door Arno Ardans
In de 17de minuut wordt K Van Den Berghe (blesure) vervangen bij Brakel door Bogaert
Brakel opent de score in de 36de minuut Ntambue Andre 1 - 0. de 55de minuut: krijgt Hazebroek zijn tweede gele kaart en penalty voor Ninove, Olli Romero zette de penalty om 1 - 1. In de 72de minuut scoorde Kevin De Haspe voor Brakel 2 – 1.

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons