Ninove 29 Mar 2020 - 23u54
Clear Sky
1.84°C

KVK Ninove neemt sterke start

01 september 2019
KVK Ninove neemt sterke start

NINOVE – KVK Ninove nam op de kloppers de maat van Torhout in zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Kevin De Wannemaeker bracht Ninove na 9 minuten op voorsprong met een prachtig kopbaldoelpunt.

Na de rust speelde Ninove nog een versnelling hoger. Topschutter Oli Romero scoorde in de 56ste en de 69ste minuut nog 2 prachtige doelpunten.

Eindstand 3 – 0.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons