Ninove 28 Mar 2020 - 20u32
Clear Sky
12.57°C

Kelly Druyts wint de grote prijs burgemeester Tania De Jonge.

01 september 2019
Kelly Druyts wint de grote prijs burgemeester Tania De Jonge.

Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen

NEDERHASSELT – De twee kandidates voor eindwinst finishten zaterdag ook in Nederhasselt in elkaars buurt. Kelly Druyts was de snelste in de massasprint, Daniela Gass werd achter Thalita de Jong derde.

Dat maakt dat Druyts nu leidster wordt in de stand, met dertien punten voorsprong op Gass.

Uitslag:

  1. Kelly Druyts
  2. Thalita de Jong
  3. Daniela Gass

Foto's: RDG

https://cycling.vlaanderen/uitslagen/detail.html?date=31/08/2019&key=1151&year=2019

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons