Ninove 08 Apr 2020 - 06u36
Few Clouds
20.67°C

Sportyweek voor 50-plussers

03 september 2019
Sportyweek voor 50-plussers

 

NINOVE – De sportdienst organiseert van 9 tot 11 september een sportactiviteiten voor 50-plusser.

Tijdens deze driedaagse kunnen 50-plussers dansen, turnen, hun balvaardigheid testen, wandelen, teamsporten…

Praktisch

  • Datum en tijd: 9 tot 10 september, van 9 uur tot 12 uur.
  • Plaats: sporthal ’t Sportstekske, Parklaan 15 Ninove.
  • Kostprijs: € 12 voor 3 dagen.
Info en vooraf inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054-33 93 97.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons