Ninove 10 Apr 2020 - 08u50
Clear Sky
8.89°C

Vijfde Grote Kleiduifschieting

24 augustus 2019
Vijfde Grote Kleiduifschieting

POLLARE – Dit weekend heeft op Neuringen het kampioenschap kleiduifschieten van Oost-Vlaanderen plaats.

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus zijn de liefhebbers van het kleiduifschieten actief op Neuringen van 10 tot 20 uur.

Er zijn oefenstanden en trapstanden voorzien en uiteraard een rijk gevulde prijzentafel.

Voor de kinderen staat een springkasteel opgesteld; ze mogen een attentie uitkiezen uit het grabbelhoekje. Zaterdag- en zondagavond kunnen ze grote knuffels winnen.

Uiteraard is er drank- en eetgelegenheid voorzien, zowel voor de deelnemers als voor de geïnteresseerde toeschouwers.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0477-75.02.52 – 0499-61.89.86.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons