Ninove 04 Apr 2020 - 14u55
Few Clouds
14.95°C

Beachvolley - Regen kan de pret niet bederven op MJB

19 augustus 2019
Beachvolley - Regen kan de pret niet bederven op MJB

Afgelopen weekend vond de 11de editie van Mega Jens Beach plaats. Het beachvolleybaltornooi trok alweer heel wat Belgische toppers naar de beachterreinen achter de sporthal. Ondanks de regen op zondagvoormiddag mag de organisatie terugkijken op een meer dan geslaagd tornooi.

Het MJB-tornooi is een tweeluik waarbij op zaterdag de recreatieve volleyballers aan hun trekken komen. De competitiespelers spelen traditioneel op zondag.

Bij beachvolleybal hoort de sfeer zuiders te zijn. Partijtje volleyballen, goede muziek, wat chillen tussen de matchen door en na de sport een lekkere cocktail of een frisse pint. Zondagochtend was die relaxte sfeer ver te zoeken. De eerste matchen werden in de plensende regen betwist. Maar toen het stopte met regenen en de zon er zelfs doorkwam, klaarden meteen ook de gezichten op. Het spelniveau was hoog en de rallys bij wijlen beklijvend. We kijken nu al uit naar de volgende editie.

JTR 

foto: Davy De Mesmaeker

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons