Ninove 10 Apr 2020 - 09u45
Clear Sky
8.89°C

Ninovieter Laurens De Plus eindwinnaar in Binck Bank Tour

18 augustus 2019
Ninovieter Laurens De Plus eindwinnaar in Binck Bank Tour

NINOVE - Ninovieter Laurens De Plus is eindwinnaar geworden in de Binck Bank Tour.

De laatste rit van de Binck Bank Tour reed vandaag door Meerbeke, Ninove, Outer en Appelterre richting aankomstplaats Geraardsbergen.

Omstreeks 13.20 u reed het peleton ook voorbij het ouderlijke huis van de Jumbo-Visma renner Laurens De Plus.

Een dikke proficiat aan onze Ninoofse toprenner, waar we de volgende jaren nog veel successen mogen van verwachten.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons